Dermatologia

La pell és l’òrgan més extens del cos i un dels més importants. És la primera barrera de protecció, la primera defensa de l’organisme cap a agressions externes (físiques, químiques, infeccioses...) a què el teu pelut està sotmès dia rere dia.   Quan la pell del teu pelut està sana, té una capacitat de reparació molt desenvolupada, que aconsegueix mantenir aquesta barrera íntegra. De vegades, però, hi poden aparèixer alteracions i, com a conseqüència, poden sorgir problemes dermatològics. En la medicina veterinària són molt comuns. Hi ha diferents factors que poden causar-los, com per exemple:
  • Mala alimentació
  • Factors ambientals
  • Desequilibri de microorganismes que es troben de manera fisiològica a la pell dels animals o per parasitosi.
   

A Clínica Veterinària Multifauna Girona t’assesorem en el manteniment de la pell del teu pelut, perquè estigui sempre en bon estat. I en cas que apareguin alteracions en la pell o el pèl, disposem de diferents mètodes per tal d’establir un diagnòstic i el tractament més adequat per als problemes dermatològics que pugui presentar el teu pelut:

Raspat de pell
Tricograma
Examen citològic
Cultiu microbià i fúngic
Paràmetres bioquímics i hemograma
  D’altres proves, com el panell d’al·lèrgens, les proves de funció endocrina i la biòpsia cutània, s’envien mostres pertinents a laboratoris especialitzats.  

El veterinari que t'escolta, t'ajuda i t'aconsella: Clínica Veterinària Multifauna Girona.

Contact dog imageCita online

Contacte

El nostre objectiu és tenir una comunicació fàcil i constant amb tu. Per això, a Clínica Veterinària Multifauna Girona posem a la teva disposició diferents vies perquè et posis en contacte amb nosaltres: via telefònica, e-mail o a través de la web. Si vols demanar cita, un pressupost o necessites més informació dels nostres serveis, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. A Multifauna t’escoltem, t’ajudem i t’aconsellem.

Veterinaria girona : 972202352
972202352
Veterinaria girona : 602255975
602255975
Veterinaria girona : C/ Travessia de la creu nº 31 , 17002 , Girona

C/ Travessia de la creu nº 31 , 17002 , Girona

decoration Imagedecoration Imagedecoration Imagedecoration Imagedecoration Imagedecoration Image

Carles Melendez

“Los mejores profesionales veterinarios de toda Girona, un trato espectacular con los clientes y con sus mascotas, llevo más de 20 años con ellos con todas mis mascotas y todo SUPER, incluso con una operación de vértebras cervicales a un Cocker que fue de Éxito total !!!! MUY RECOMENDABLE EN TODO !!!!”

Merche Defen

“Fantastico trato el veterinario creo que es el Francesc es muy natural sincero y no es alarmista, si no tiene nada no te hace comprar o hacer cosas innecesarias al perro. Tiene un cuidado y un respeto increíble.”

Enric Llopart

“Son muy simpáticos y pacientes. No tienen problema en explicarte las cosas si no las entiendes.”

Manuel Man

“De cinco estrellas. Muy satisfecho con la atención y profesionalidad con la que atienden.”

Sergi Geronés

"El lloc ideal per a la teva mascota. Molt bon tracte i grans professionals."

Marta Garcia Ramos

"Els veterinaris de confiança."

Noelia Orellana

"Una atenció genial, tots són molt amables i et dediquen el temps que sigui necessari. Responen totes les teves consultes, i et donen tota la informació i mitjans perquè la teva mascota es recuperi com més aviat millor. Ha estat una sort coneixe'ls."

M. Àngels R.

"Veterinaris molt macos. Tenen cura de les mascotes com si fossin les seves. Molt recomanable!!!."

Paqui Risco

"Els meus veterinaris de fa molts anys."

Briggitte Serra

"Un lloc on atenen molt bé la teva mascota i et solucionen sempre el que pugui sorgir... Tot el personal és molt agradable i molt atent. Si tens mascota, t'aconsello aquest lloc????"

Oriol Gafarot

"Un 10 amb MAJÚSCULES! El tracte amb la mascota és esplèndid i grans professionals. Em van salvar la meva gossa Bòxer un parell de vegades...de ben petita i amb vuit anys en girar-se-li l'estómac."

Elara Pi

"Meravellós tracte del personal. Quina diferència amb altres centres veterinaris que hi ha a la ciutat de Girona! Tornarem."

Este sitio web utiliza cookies para mejorar su experiencia.