Clinica Cat Friendly

La certificació Cat Friendly Clinic (o clínica amable amb els gats) l’atorga la Societat Internacional de Medicina Felina (ISFM)

Degut a la naturalesa i les necessitats úniques dels gats, pot resultar molt estressant portar el gat a un centre veterinari, tant pel gat com pel seu tutor. El programa Cat Friendly Clinic està dissenyat per ajudar a abordar aquests problemes mitjançant la creació de clíniques veterinàries més amables amb els gats i així reduir el seu estrès, facilitant les visites al centre veterinari pels cuidadors.

Perquè creiem que és important ser Cat Friendly?

El gat és part de la família, i com a tal, volem que estigui sa i sigui feliç. Realitzar revisions i exàmens regulars a la clínica veterinària, ajuden a cuidar-lo, al largar-li la vida i aconseguir que estigui saludable. Sabem, però, que hi ha dificultats úniques en portar el teu gat a la clínica veterinària:

Intentar evitar molestar al teu gat o provocar-li estrès associat a un viatge al veterinari és comprensible, però podria perjudicar la seva salut. Des de Multifauna, volem ajudar-vos, tant a tu com al teu gat/a, minimitzant al màxim l’estrès que pugui tenir el teu pelut durant la visita al veterinari. És per això, que hem adaptat les nostres instal·lacions i pràctiques veterinàries, específicament per gats.

Requisits Cat Friendly

Estem modernitzant les instal.lacions de la clínica per aconseguir tenir el certificat Cat Friendly Clinic. El certificat Cat Friendly l’atorga la Societat Internacional de Medicina Felina (ISFM; clica aquí) quan una clínica compleix certs requisits de pràctiques i instal·lacions amigables amb els gats:

A Multifauna t’oferim el màxim confort pel teu gat:

Seguiex-nos
caCatalà