Nosaltres

A Multifauna Girona som molt més que una clínica veterinària: som una família. Una família on l’amor i passió és el centre de tot. Amor pels animals i les persones; passió per la nostra feina.

Fundada a Girona l’any 1988, a la Clínica Veterinària Multifauna cuidem el teva mascota com a part de la nostra família, i t’oferim un tracte proper i de qualitat. Sempre som a prop per escoltar-te, ajudar-te i aconsellar-te amb tot el que necessitis. Més de 30 anys d’experiència, unes instal·lacions totalment equipades i un equip veterinari altament preparat per oferir la millor atenció al teu animal.

La Clínica Veterinària Multifauna va ser fundada el 1988 per en Pep i en Francesc. L’any 2022 l’Anna i la Sophie es van incorporar a l’equip Multifauna amb la finalitat d’acabar agafant el relleu generacional.

Anna

VETERINÀRIA
L'Anna pràcticament s'ha passat tota la vida a la clínica, és la filla d'en Pep, i de petita ja tenia clar que volia acabar treballant com a veterinària.Va estudiar a la Universitat Autònoma de Barcelona i fa fer una especialització en oftalmologia. Quan va acabar la carrera de veterinària va marxar a fora i ha treballat en diferents clíniques de petits animals abans de tornar a la clínica Multifauna.Durant les hores que no està a la clínica se la pot trobar amb els cavalls o pujant muntanyes amb les seves gosses.

Sophie

VETERINÀRIA
La Sophie des de petita sempre ha volgut ser veterinària. Va estudiar a la Universitat Autònoma de Barcelona, a on també va fer el màster en etologia clínica (comportament), que és la seva especialitat clínica. A l'acabar la carrera el 2010 va marxar a fora per treballar a clíniques de petits animals a Anglaterra i Suïssa i el 2020 va tornar a Catalunya amb la seva família humana i peluda. El 2022 va passar a formar part de l'equip Multifauna. Quan no està a la clínica, està a la naturalesa amb els seus 3 fills i les gosses.

Pep

VETERINARI
En Pep té més de 40 anys d'experiència i al 1988 anys va fundar la clínica amb en Francesc. Durant tots aquests anys s'ha dedicat als animals de granja i els animals de companyia. Té d'especial interès en la traumatologia i quan algun animal ha tingut un accident se'l troba operant amb en Francesc. Als caps de setmana els passa amb la seva família i els seus cavalls.

Francesc

VETERINARI
En Francesc té més de 40 anys d'experiència i l'any 1988 va fundar la clínica Multifauna amb en Pep. Va començar a treballar amb tota mena d'animals, però en fundar la clínica es va dedicar només als animals de companyia. Té d'especial interès en la traumatologia, i quan venen gossos i gats amb fractures o trencaments de tendons se'l troba al quiròfan amb en Pep.

Lur

AUXILIAR
La Lur és la primera persona que trobareu quan entreu a la clínica, ella us pot aconsellar sobre complements de la botiga i dietes i us donarà hora per visites o cirurgies.També s'encarrega d'ajudar amb les cirurgies i hospitalitzacions i és molt bona aguantant i reconfortant els animals que no els agrada gaire que els punxem.Als caps de setmana la pots veure passejant pels voltants amb el seu gos Fito.
Seguiex-nos
caCatalà