La perruqueria

A la clínica veterinària Multifauna Girona volem cuidar la teva mascota a tots els nivells. Procurem pel seu benestar i la seva salut i és aquí on també hi entra mimar la seva pell i pèl amb el servei de perruqueria canina i felina. Garantint una bona higiene i procurant que el seu pèl estigui en bones condicions, aconseguim encara més augmentar el seu estat de salut.

 

EL NOSTRE SERVEI DE PERRUQUERIA ÉS 100% PERSONALITZAT

Sabem que cada animal és únic, per això valorem el tipus de pell i pèl en cada cas, per així poder decidir quin és el producte més indicat per a ell. A més a més, utilitzem utilitzem suavitzant i mascareta per hidratar i nodrir el pèl, cuidant encara més el seu pèl.

A part de tots els beneficis que té per la seva salut, després de la sessió de perruqueria, el teu pelut no només estarà com nou, sinó que també lluirà un aspecte físic molt agradable i saludable.

 

A LA PERRUQUERIA CANINA I FELINA DE MULTIFAUNA GIRONA HI POTS TORBAR:

  • Servei de grooming: raspallat, bany, neteja de les orelles, tall d’ungles i pentinat.
  • Tallat
  • Banys terapèutics pels peluts amb pells delicades (pell atòpica, dermatitis, piodermes, infeccions per Malassezia…)

 

A més a més, durant la sessió de perruqueria, en cas de trobar qualsevol problema al teu animal, ho consultem amb l’equip veterinari per valorar si és necessari realitzar una visita més extensa per solucionar el problema.


 

Contact dog imageCita online

Contacte

El nostre objectiu és tenir una comunicació fàcil i constant amb tu. Per això, a Clínica Veterinària Multifauna Girona posem a la teva disposició diferents vies perquè et posis en contacte amb nosaltres: via telefònica, e-mail o a través de la web. Si vols demanar cita, un pressupost o necessites més informació dels nostres serveis, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. A Multifauna t’escoltem, t’ajudem i t’aconsellem.

Veterinaria girona : 972202352
972202352
Veterinaria girona : 602255975
602255975
Veterinaria girona : C/ Travessia de la creu nº 31 , 17002 , Girona

C/ Travessia de la creu nº 31 , 17002 , Girona

Blog

Este sitio web utiliza cookies para mejorar su experiencia.