Medicina preventiva

La medicina preventiva veterinària s’ocupa de la prevenció de les malalties. Aquesta és una de les àrees més importants per garantir un bon estat de salut al teu pelut. A més a més, també pot influir en la teva família, ja que algunes de les malalties que afecten el teu pelut, es poden transmetre a les persones.  

Sense una bona prevenció, el risc que el teu animal pateixi certes malalties augmenta.

Si la malaltia no és greu, amb l’aplicació de tractaments senzills se sol solucionar.  Malauradament moltes vegades són malalties greus que impliquen tractaments llargs i costosos, que poden acabar essent cròniques i posar en risc la vida del teu pelut. A més a més, pot ser que la malaltia sigui contagiosa, comprometent la salut d’altres animals i la teva família.  

EN QUÈ CONSISTEIX LA MEDICINA PREVENTIVA

Per prevenir les malalties i ajudar a mantenir la salut dels animals, aquest tipus de medicina té diferents eines:
Una nutrició equilibrada: diuen que som el que mengem, i això també inclou el teu pelut. Perquè gaudeixi d’unes defenses fortes, és vital que la seva dieta sigui equilibrada tant pel que fa a les quantitats com en la varietat de nutrients. També és important que estigui dins del seu pes ideal i que li proporcionis una vida activa, amb l’exercici físic que requereixi en funció de la raça, de l’edat i del seu estat de salut.
La vacunació: és essencial perquè el teu pelut adquireixi defenses contra diferents malalties infeccioses.
Detecció i prevenció de paràsits: molts paràsits són vectors de malalties. Degut a l’estret vincle entre el teu pelut, tu i la teva família, si ell té paràsits, el risc de contagi és elevat.
Programes específics de prevenció per a determinades malalties com la malaltia periodontal, programes de comportament...
Programes geriàtrics: en els últims anys de la vida del teu pelut, hi ha més risc que apareguin malalties o problemes associats a l’edat. És per això que amb un programa geriàtric es fa un seguiment i manteniment de la seva salut de manera més constant, cosa que ens permet elaborar un diagnòstic més precoç de les malalties i actuar de manera més ràpida.
 

UNA BONA MEDICINA PREVENTIVA AJUDA EL TEU PELUT, A TU I A LA TEVA FAMÍLIA

Ajuda a mantenir la salut del teu pelut.
Redueix el risc de contagi del teu pelut a tu i a la teva família.
És una inversió en salut: disminueix el risc que el teu pelut emmalalteixi; estalvia en serveis i tractaments veterinaris.
 
  A Clínica Veterinària Multifauna Girona t’informem de tots aquests procediments comuns en medicina preventiva, cuidant-nos del teu pelut i de la teva família.  

El veterinari que t'escolta, t'ajuda i t'aconsella: Clínica Veterinària Multifauna Girona.

Contact dog imageCita online

Contacte

El nostre objectiu és tenir una comunicació fàcil i constant amb tu. Per això, a Clínica Veterinària Multifauna Girona posem a la teva disposició diferents vies perquè et posis en contacte amb nosaltres: via telefònica, e-mail o a través de la web. Si vols demanar cita, un pressupost o necessites més informació dels nostres serveis, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. A Multifauna t’escoltem, t’ajudem i t’aconsellem.

Veterinaria girona : 972202352
972202352
Veterinaria girona : 602255975
602255975
Veterinaria girona : C/ Travessia de la creu nº 31 , 17002 , Girona

C/ Travessia de la creu nº 31 , 17002 , Girona

decoration Imagedecoration Imagedecoration Imagedecoration Imagedecoration Imagedecoration Image

Carles Melendez

“Los mejores profesionales veterinarios de toda Girona, un trato espectacular con los clientes y con sus mascotas, llevo más de 20 años con ellos con todas mis mascotas y todo SUPER, incluso con una operación de vértebras cervicales a un Cocker que fue de Éxito total !!!! MUY RECOMENDABLE EN TODO !!!!”

Merche Defen

“Fantastico trato el veterinario creo que es el Francesc es muy natural sincero y no es alarmista, si no tiene nada no te hace comprar o hacer cosas innecesarias al perro. Tiene un cuidado y un respeto increíble.”

Enric Llopart

“Son muy simpáticos y pacientes. No tienen problema en explicarte las cosas si no las entiendes.”

Manuel Man

“De cinco estrellas. Muy satisfecho con la atención y profesionalidad con la que atienden.”

Sergi Geronés

"El lloc ideal per a la teva mascota. Molt bon tracte i grans professionals."

Marta Garcia Ramos

"Els veterinaris de confiança."

Noelia Orellana

"Una atenció genial, tots són molt amables i et dediquen el temps que sigui necessari. Responen totes les teves consultes, i et donen tota la informació i mitjans perquè la teva mascota es recuperi com més aviat millor. Ha estat una sort coneixe'ls."

M. Àngels R.

"Veterinaris molt macos. Tenen cura de les mascotes com si fossin les seves. Molt recomanable!!!."

Paqui Risco

"Els meus veterinaris de fa molts anys."

Briggitte Serra

"Un lloc on atenen molt bé la teva mascota i et solucionen sempre el que pugui sorgir... Tot el personal és molt agradable i molt atent. Si tens mascota, t'aconsello aquest lloc????"

Oriol Gafarot

"Un 10 amb MAJÚSCULES! El tracte amb la mascota és esplèndid i grans professionals. Em van salvar la meva gossa Bòxer un parell de vegades...de ben petita i amb vuit anys en girar-se-li l'estómac."

Elara Pi

"Meravellós tracte del personal. Quina diferència amb altres centres veterinaris que hi ha a la ciutat de Girona! Tornarem."

Este sitio web utiliza cookies para mejorar su experiencia.