Oftalmologia

Els ulls són els encarregats de la visió, de transformar estímuls lluminosos en imatges. Són els responsables de percebre amb imatges l’entorn que ens envolta. Per al teu pelut funciona igual, gràcies a aquests petits però delicats òrgans, poden descobrir el món on viuen. Per garantir una bona qualitat de vida al teu pelut és important, doncs, cuidar-li els ulls. No obstant, els animals que presenten problemes oculars són molts. En l’oftalmologia és molt important detectar el problema des d’un inici, ja que els signes de ceguera s’evidencien quan ja hi ha una pèrdua del 80 % de la capacitat visual. Moltes de les malalties que afecten els ulls, poden acabar derivant a cegueses irreversibles o, fins i tot, a la pèrdua de l’ull. Per tal d’evitar arribar a aquests extrems, la detecció ràpida del problema ajuda a realitzar un diagnòstic i un tractament més efectius.  

Depenent del problema oftalmològic que presenti el teu pelut, pot necessitar tractament mèdic a base de col·liris i pomades o bé cirurgia. A Clínica Veterinària Multifauna Girona realitzem les següents cirurgies oftalmologiques:

Correcció entropi
Correcció ectropi
Recol·locació glàndula de Harder
Eliminació de tumors palpebrals
Recol·locació del globus ocular
Enucleació del globus ocular

Les malalties oculars poden presentar símptomes molt similars entre elles i moltes són greus i urgents.

Per aquest motiu, en cas que detectis qualsevol alteració als ulls del teu pelut, és important que acudeixis ràpidament al veterinari. A més a més, et recomanem que li posis un collar isabeli al teu pelut fins que no et sigui possible venir de visita: així, evitaràs que es lesioni encara més l’ull.

Els ulls, uns òrgans petits però delicats. No deixis passar els dies i contacta’ns ràpidament en cas de veure qualsevol anomalia. A Clínica Veterinària Multifauna Girona ens cuidem del teu pelut sempre que ho necessitis.

 
 

El veterinari que t'escolta, t'ajuda i t'aconsella: Clínica veterinària Multifauna Girona.

Contact dog imageCita online

Contacte

El nostre objectiu és tenir una comunicació fàcil i constant amb tu. Per això, a Clínica Veterinària Multifauna Girona posem a la teva disposició diferents vies perquè et posis en contacte amb nosaltres: via telefònica, e-mail o a través de la web. Si vols demanar cita, un pressupost o necessites més informació dels nostres serveis, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. A Multifauna t’escoltem, t’ajudem i t’aconsellem.

Veterinaria girona : 972202352
972202352
Veterinaria girona : 602255975
602255975
Veterinaria girona : C/ Travessia de la creu nº 31 , 17002 , Girona

C/ Travessia de la creu nº 31 , 17002 , Girona

decoration Imagedecoration Imagedecoration Imagedecoration Imagedecoration Imagedecoration Image

Carles Melendez

“Los mejores profesionales veterinarios de toda Girona, un trato espectacular con los clientes y con sus mascotas, llevo más de 20 años con ellos con todas mis mascotas y todo SUPER, incluso con una operación de vértebras cervicales a un Cocker que fue de Éxito total !!!! MUY RECOMENDABLE EN TODO !!!!”

Merche Defen

“Fantastico trato el veterinario creo que es el Francesc es muy natural sincero y no es alarmista, si no tiene nada no te hace comprar o hacer cosas innecesarias al perro. Tiene un cuidado y un respeto increíble.”

Enric Llopart

“Son muy simpáticos y pacientes. No tienen problema en explicarte las cosas si no las entiendes.”

Manuel Man

“De cinco estrellas. Muy satisfecho con la atención y profesionalidad con la que atienden.”

Sergi Geronés

"El lloc ideal per a la teva mascota. Molt bon tracte i grans professionals."

Marta Garcia Ramos

"Els veterinaris de confiança."

Noelia Orellana

"Una atenció genial, tots són molt amables i et dediquen el temps que sigui necessari. Responen totes les teves consultes, i et donen tota la informació i mitjans perquè la teva mascota es recuperi com més aviat millor. Ha estat una sort coneixe'ls."

M. Àngels R.

"Veterinaris molt macos. Tenen cura de les mascotes com si fossin les seves. Molt recomanable!!!."

Paqui Risco

"Els meus veterinaris de fa molts anys."

Briggitte Serra

"Un lloc on atenen molt bé la teva mascota i et solucionen sempre el que pugui sorgir... Tot el personal és molt agradable i molt atent. Si tens mascota, t'aconsello aquest lloc????"

Oriol Gafarot

"Un 10 amb MAJÚSCULES! El tracte amb la mascota és esplèndid i grans professionals. Em van salvar la meva gossa Bòxer un parell de vegades...de ben petita i amb vuit anys en girar-se-li l'estómac."

Elara Pi

"Meravellós tracte del personal. Quina diferència amb altres centres veterinaris que hi ha a la ciutat de Girona! Tornarem."

Este sitio web utiliza cookies para mejorar su experiencia.