Medicina preventiva

Per a mantenir la teva mascota sana i feliç és important visitar al veterinari per vacunes i examinacions físiques. La medicina preventiva ajudarà a que la teva mascota tingui una vida més llarga i de més qualitat. Per a més informació clica aquí.

Medicina general i interna

A la clínica Multifauna podem diagnosticar i tractar malalties d’òrgans i sistemes interns (renal, gastrointestinal, endocrí, metabòlic, infecciós, oncològic, hematològic, hepàtic, respiratori, cardīac...) i problemes del sistema locomotor, de la pell, dents, ulls i del comportament.

Cirurgia

Oftamologia

Els ulls, uns òrgans petits però delicats. No deixis passar els dies i contacta’ns ràpidament en cas de veure qualsevol anomalia. A Clínica Veterinària Multifauna Girona ens cuidem del teu pelut sempre que ho necessitis. Per a més informació clica aquí.

Etologia

Certificats de viatge

Podem fer un passaport i/o certificat de salut per poder viatjar amb la teva mascota. Si vols viatjar amb el teu pelut a fora de l’estat espanyol o bé vols utilitzar l’avió o el tren, consulta’ns.

Botiga

Moltes vegades trobar el millor per qui més estimes és complicat… A clínicia veterinària Multifauna Girona sempre t’ajudem, t’escoltem i t’aconsellem perquè trobis el que el teu pelut necessita. Alimentació, accessoris i molt més. Descobreix que pots trobar a la botiga de Multifauna, clica aqui.

Salut bucodental

Traumatologia

A Clínica Veterinària Multifauna Girona disposem dels mitjans i els coneixements per al diagnòstic i el tractament de: fractures òssies, malalties associades amb el creixement, displàsia de maluc, trencament de lligament creuats, luxacions, tendinitis, artritis/artrosis i ruptures fibril·lars.

Laboratori/anàlisis clínics

A Clínica Veterinària Multifauna Girona disposem de laboratori propi per poder realitzar ràpidament les proves diagnòstiques necessàries (sigui per fer un control rutinari al teu pelut, sigui per realitzar un diagnòstic acurat o un seguiment de les diferents patologies).

Multilingual

We are a multilingual team and are happy to help you in Catalan, Spanish, English, German, and Dutch.

Diagnostic per imatge

Clínica Veterinària Multifauna Girona disposem de servei de radiografia digital i ecografia. Si és necessari realitzar una ecocardiografia o una ecografia especialitzada,  farem venir una especialista en ecografia i en cas que el teu pelut necessiti la realització d’altres proves d’imatge, com ara TAC o ressonància magnètica, contactem amb un servei extern.

Hospitzalizació

Tenim instal.lacions d’hospitalització separades per gossos i per gats per minimitzar l’estrès. Intentem que els animals se sentin a casa quan han de quedar-se amb nosaltres. Durant la nit no tenim personal a la clínica, però una auxiliar o veterinària vindrà a fer revisions si és necessari. Si el vostre pelut necessita cures intensives el referirem a un hospital veterinari de 24h.

Identificació

Amb la col·locació del microxip i alta a l’AIAC (Arxiu d’Identificació d’Animals de Companyia) les probabilitats de trobar el teu pelut en cas de pèrdua augmenten. A més a més, a Catalunya és obligatori que tots els animals domèstics estiguin identificats amb un microxip homologat i censats al registre municipal.

Visita a domicili

A Clínica Veterinària Multifauna t’oferim la possibilitat de fer la visita del teu pelut al teu domicili, amb la comoditat de no moure’t de casa.

Seguiex-nos
caCatalà