Idees de Menjar i Begudes Refrescants per a Gossos i Gats: Mantén-los frescos a l'estiu

Aquí tens algunes idees de menjar i begudes fresques que pots oferir a la teva mascota quan fa calor:

1. Glaçons amb sabor:

Prepara glaçons amb sabor de brou de pollastre baix en sodi o utilitza suc de fruites natural diluït. Aquests glaçons poden ser una llaminadura refrescant i entretinguda per a la teva mascota.  

2. Snacks congelats:

Congela trossos de fruites com a rodanxes de síndria o maduixes i ofereix-los-hi a la teva mascota com un deliciós refrigeri refrescant. Assegura't de retirar les llavors i d'oferir-les en trossos adequats per a la grandària de la teva mascota.  

3. Menjar humit congelat:

Si alimentes a la teva mascota amb menjar humit, pots congelar porcions petites en motlles per a gel i donar-les-hi com a premis congelats. Això els proporcionarà una deliciosa i refrescant sorpresa.  

4. Iogurt per a gossos:

Alguns gossos poden gaudir de iogurt sense sucre o iogurt natural. Pots congelar petites porcions en motlles per a gel i oferir-los com a llaminadures refrescants. Assegura't de verificar que el teu gos no sigui intolerant als lactis abans de donar-li iogurt.  

5. Aigua de coco:

L'aigua de coco natural i sense sucre pot ser una beguda refrescant per a la teva mascota. Assegura't de verificar amb el teu veterinari si és segur i apropiat per a la seva dieta abans d'oferir-la-hi.  

Recorda que alguns aliments poden ser tòxics per a les mascotes, així que sempre verifica amb el teu veterinari abans d'introduir nous aliments en la seva dieta. A més, és important recordar que aquests aliments frescos han de ser oferts com a llaminadures ocasionals i no com a substituts de l'alimentació equilibrada i adequada per a la seva espècie.


Si vols saber més sobre...

REFRESCA EL TEU PELUT: CONSELLS PER AJUDAR AL TEU GOS I GAT A COMBATRE LA CALOR AQUEST ESTIU

Comentaris

Este sitio web utiliza cookies para mejorar su experiencia.