Cardiologia

El cor és l'essència del cos. Amb la seva energia bombeja la sang i aconsegueix que tots els elements nutritius arribin allà on és necessari. És per tant un òrgan vital, de què depenen tots els altres òrgans del cos. El bon manteniment del cor disminueix l’aparició de malalties cardíaques. Si comença a fallar, disminueix la qualitat de vida del teu pelut. Com a les persones, el mal funcionament del cor provoca al teu animal:
  • Cansament
  • Intolerància a l’exercici
  • Retenció de líquids
  • Dificulta la respiració
 

A Clínica Veterinària Multifauna Girona disposem dels coneixements i medis necessaris per:

Assessorar-te en com pots mantenir en bon estat el cor del teu pelut.
Realizar el diagnòstic, tractament i control dels pacients cardiòpates.
  Malauradament, moltes de les malalties que afecten el cor són cròniques. Són malalties que acompanyen l’animal al llarg de la seva vida. Per això, aquí donem encara més importància a un dels nostres valors: la comunicació. Una comunicació clara i honesta, perquè en tot moment et sentis acompanyat en el procés, informant-te de l’estat del teu pelut i de totes les opcions de tractament que existeixen.  
 

El veterinari que t'escolta, t'ajuda i t'aconsella: Clínica Veterinària Multifauna Girona.

Contact dog imageCita online

Contacte

El nostre objectiu és tenir una comunicació fàcil i constant amb tu. Per això, a Clínica Veterinària Multifauna Girona posem a la teva disposició diferents vies perquè et posis en contacte amb nosaltres: via telefònica, e-mail o a través de la web. Si vols demanar cita, un pressupost o necessites més informació dels nostres serveis, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. A Multifauna t’escoltem, t’ajudem i t’aconsellem.

Veterinaria girona : 972202352
972202352
Veterinaria girona : 602255975
602255975
Veterinaria girona : C/ Travessia de la creu nº 31 , 17002 , Girona

C/ Travessia de la creu nº 31 , 17002 , Girona

decoration Imagedecoration Imagedecoration Imagedecoration Imagedecoration Imagedecoration Image

Carles Melendez

“Los mejores profesionales veterinarios de toda Girona, un trato espectacular con los clientes y con sus mascotas, llevo más de 20 años con ellos con todas mis mascotas y todo SUPER, incluso con una operación de vértebras cervicales a un Cocker que fue de Éxito total !!!! MUY RECOMENDABLE EN TODO !!!!”

Merche Defen

“Fantastico trato el veterinario creo que es el Francesc es muy natural sincero y no es alarmista, si no tiene nada no te hace comprar o hacer cosas innecesarias al perro. Tiene un cuidado y un respeto increíble.”

Enric Llopart

“Son muy simpáticos y pacientes. No tienen problema en explicarte las cosas si no las entiendes.”

Manuel Man

“De cinco estrellas. Muy satisfecho con la atención y profesionalidad con la que atienden.”

Sergi Geronés

"El lloc ideal per a la teva mascota. Molt bon tracte i grans professionals."

Marta Garcia Ramos

"Els veterinaris de confiança."

Noelia Orellana

"Una atenció genial, tots són molt amables i et dediquen el temps que sigui necessari. Responen totes les teves consultes, i et donen tota la informació i mitjans perquè la teva mascota es recuperi com més aviat millor. Ha estat una sort coneixe'ls."

M. Àngels R.

"Veterinaris molt macos. Tenen cura de les mascotes com si fossin les seves. Molt recomanable!!!."

Paqui Risco

"Els meus veterinaris de fa molts anys."

Briggitte Serra

"Un lloc on atenen molt bé la teva mascota i et solucionen sempre el que pugui sorgir... Tot el personal és molt agradable i molt atent. Si tens mascota, t'aconsello aquest lloc????"

Oriol Gafarot

"Un 10 amb MAJÚSCULES! El tracte amb la mascota és esplèndid i grans professionals. Em van salvar la meva gossa Bòxer un parell de vegades...de ben petita i amb vuit anys en girar-se-li l'estómac."

Elara Pi

"Meravellós tracte del personal. Quina diferència amb altres centres veterinaris que hi ha a la ciutat de Girona! Tornarem."

Este sitio web utiliza cookies para mejorar su experiencia.