Odontologia

Menjar és vital per a la supervivència: és necessari perquè l’organisme obtingui tots els nutrients per funcionar a la perfecció. Però per poder dur a terme un acte tan bàsic com el de menjar, tant la boca com les dents han d’estar en bones condicions.  

Malauradament, molts gossos i gats presenten problemes a la boca degut a una mala higiene dental. Amb el temps, l’acumulació de placa a la dentadura del teu animal pot acabar provocant:

Malaltia periodontal: consisteix en l’aparició de gingivitis, sarro, caiguda de peces dentals i abscesos periodontals.
Malalties sistèmiques:
    • Endocarditis bacteriana (infecció de la capa més interna del cor, l’endocardi).
    • Sepsis (malaltia greu que es dona quan el cos té una resposta immunitària a una infecció bacteriana).
 

A Clínica Veterinària Multifauna Girona revisem l’estat de la boca del teu pelut cada cop que el visitem, per tal de detectar ràpidament qualsevol problema que pugui aparèixer.

Segons el problema que tingui el teu pelut, a Multifauna Girona t’oferim:
Neteja de boca amb ultrasó, raspat subgingival, fluoració i pulit: eliminen tota la placa bacteriana i de sarro que es deposita sobre les dents. Així, disminueix el risc de malaltia periodontal i de malalties sistèmiques com la endocarditis bacteriana i la sepsis.
Cirurgia oral: tractament quirúrgic de lesions dentals i orals, com l’extracció de dents i l’extirpació de tumors de la cavitat oral.
 
 

El veterinari que t'escolta, t'ajuda i t'aconsella: Clínica veterinària Multifauna Girona.

Contact dog imageCita online

Contacte

El nostre objectiu és tenir una comunicació fàcil i constant amb tu. Per això, a Clínica Veterinària Multifauna Girona posem a la teva disposició diferents vies perquè et posis en contacte amb nosaltres: via telefònica, e-mail o a través de la web. Si vols demanar cita, un pressupost o necessites més informació dels nostres serveis, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. A Multifauna t’escoltem, t’ajudem i t’aconsellem.

Veterinaria girona : 972202352
972202352
Veterinaria girona : 602255975
602255975
Veterinaria girona : C/ Travessia de la creu nº 31 , 17002 , Girona

C/ Travessia de la creu nº 31 , 17002 , Girona

decoration Imagedecoration Imagedecoration Imagedecoration Imagedecoration Imagedecoration Image

Carles Melendez

“Los mejores profesionales veterinarios de toda Girona, un trato espectacular con los clientes y con sus mascotas, llevo más de 20 años con ellos con todas mis mascotas y todo SUPER, incluso con una operación de vértebras cervicales a un Cocker que fue de Éxito total !!!! MUY RECOMENDABLE EN TODO !!!!”

Merche Defen

“Fantastico trato el veterinario creo que es el Francesc es muy natural sincero y no es alarmista, si no tiene nada no te hace comprar o hacer cosas innecesarias al perro. Tiene un cuidado y un respeto increíble.”

Enric Llopart

“Son muy simpáticos y pacientes. No tienen problema en explicarte las cosas si no las entiendes.”

Manuel Man

“De cinco estrellas. Muy satisfecho con la atención y profesionalidad con la que atienden.”

Sergi Geronés

"El lloc ideal per a la teva mascota. Molt bon tracte i grans professionals."

Marta Garcia Ramos

"Els veterinaris de confiança."

Noelia Orellana

"Una atenció genial, tots són molt amables i et dediquen el temps que sigui necessari. Responen totes les teves consultes, i et donen tota la informació i mitjans perquè la teva mascota es recuperi com més aviat millor. Ha estat una sort coneixe'ls."

M. Àngels R.

"Veterinaris molt macos. Tenen cura de les mascotes com si fossin les seves. Molt recomanable!!!."

Paqui Risco

"Els meus veterinaris de fa molts anys."

Briggitte Serra

"Un lloc on atenen molt bé la teva mascota i et solucionen sempre el que pugui sorgir... Tot el personal és molt agradable i molt atent. Si tens mascota, t'aconsello aquest lloc????"

Oriol Gafarot

"Un 10 amb MAJÚSCULES! El tracte amb la mascota és esplèndid i grans professionals. Em van salvar la meva gossa Bòxer un parell de vegades...de ben petita i amb vuit anys en girar-se-li l'estómac."

Elara Pi

"Meravellós tracte del personal. Quina diferència amb altres centres veterinaris que hi ha a la ciutat de Girona! Tornarem."

Este sitio web utiliza cookies para mejorar su experiencia.